Új látogató? Regisztráció

 
Egyedi megrendelések

Elkészítjük az Ön által kiválasztott , az alkalomhoz megfelelő darabszámú kőből álló életfát. Népszerű ajándék kerek számú születésnapra, házassági évfordulóra (a két csillagjegynek megfelelő köveket fűzzük fel és alakítjuk egy fává), ballagásra, stb.

Népszerű ajándék osztályfőnöktől a diákoknak születési csillagjegyeik alapján összeállított akár talizmánkő vagy medál vagy kulcstartó vagy fácska sorozat.

Esküvői ékszert is készítettünk már a ruha stílusában és árnyalatában, valamint ültető kagylócskákat a vacsorához vagy köszönő ajándékokat .

Nászajándéknak népszerűek az egyedi, helyben készült Tiffany-stilusú lámpabúráink nemeskövekből vagy kagylóhéjakból, különleges csigaházakból, illetve a hasonló anyagból készített hangulatos teknőslámpáink.

A rendelkezésre álló rengeteg alapanyagból és kreativitásból fénykép alapján is készítettünk már ékszert.

Tegyen próbára bennünket Ön is!

egyedi megrendelsek

 

Érdekelné? Kérdése lenne? Írjon nekünk!


Amennyiben 2 napon belül nem kap választ kérdésére, ismételje meg azt közvetlenül a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre, mert honlap beállítási problémák miatt nem mindig jelenik meg olvashatóan az üzenet.


Az Ön neve :
Email :
Kérdés, üzenet :